Svetaines struktura
2024-04-20

Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos Menų edukacijos centras

2022-07-12

 Liepos 5d. rekonstruotoje vaikų poilsio stovykloje Kunigiškėse atidarytas Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos Menų edukacijos centras.

Atidarymo metu buvo kviečiami kaimynai ir svečiai apžiūrėti teritoriją, susipažinti su tuo metu stovyklavusio Čiurlioniukų simfoninio orkestro gyvenimu, repeticijomis ir pasiruošimais.

Centro atidarymo ceremonija prasidėjo fanfaromis, Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos vėliavos įnešimu ir M. K.Čiurlionio simfonine poema  „Miške“.

Radausko žodžiais pradėjo kalbą mokyklos direktorius Dainius Numgaudis. Kartu su buvusiu mokyklos direktoriumi Romualdu Kondrotu, Palangos meru Šarūnu Vaitkumi ir UAB „HSC Baltic“ valdybos pirmininku Jonu Dumašiumi perkirpo simbolinę centro atidarymo juostą. Visiems kartu giedant Lietuvos himną centro teritorijoje buvo iškelta ir Lietuvos istorinė vėliava.

Šventinį koncertą dovanojo Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos simfoninis orkestras bei solistės Ugnė Lamsaitytė ir Eglė Valuckaitė. Meno vadovas ir dirigentas Martynas Staškus, dirigentai Marija Baniulytė ir Marius Rinkevičius. Renginį vedė Donatas Bakėjus.

Visiems nuoširdžiai dėkojame už visapusišką pagalbą, buvimą kartu ir gražius darbus, kuriuos įvertins visos Lietuvos gabieji vaikai.

atidarymas1

Rėmėjai

Kunigas daktaras
Hans Friedrich Fischer

Karoso logo

 

Ponia Valdereza Lenktaitis